Selecteer een pagina

Stadswandeling Buren

Op zondag 2 juni 2024 organiseren we weer een gezellige hondenwandeling voor alle cursisten.

Deze lopen deze keer stadswandeling in Buren en verzamelen we om 10:00 uur.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Hondenwandeling

Hondenschool Geldermalsen en Hondenschool Spijkenisse

Wandelschoenen aan en gaan! In de Betuwe vind je prachtige wandelroutes. Langs landgoederen en kastelen, door het bos, over dijken en door uiterwaarden. Onderweg kom je langs prachtige dorpjes en gezellige steden en geniet je van prachtige uitzichten.

Lengte

+/- 4 Km

Wandeltijd

+/- 1 uur

Startpunt

Om 10:00 uur verzamelen op de parkeerplaats aan de Onderdreef in Buren (route)

Iedereen is welkom!

Buren, gelegen in de provincie Gelderland, is niet zomaar een stad. Haar kronkelende straatjes en oude gebouwen vertellen verhalen die teruggaan tot 1395, toen de stad haar stadsrechten kreeg van Willem van Gulik. Maar wat Buren echt op de kaart zette, was haar speciale band met het Huis van Oranje. Deze band werd in 1551 gesmeed toen prins Willem van Oranje zijn jawoord gaf aan Anna van Egmont, de gravin van Buren.

Makkelijke wandeling. Geschikt voor elk fitnessniveau. Makkelijk begaanbare paden. Geschikt voor elk niveau. Het startpunt van de Tour is naast een parkeerterrein.

Aanmeldformulier

Gebruik onderstaand formulier om u aan te melden voor de Hondenschool Geldermalsen en Hondenschool Spijkenisse hondenwandeling. Het verplicht u tot niets maar het is fijn als we weten hoeveel honden en baasjes ermee lopen en horeca op de hoogte is van het aantal gasten.