Selecteer een pagina

Welkom bij Hondenwandeling

Volgende wandeling is zaterdag 21 mei 2022 om 10:00

 

Het is alweer tijd voor een gezellige wandeling met aansluitend een gezamenlijke lunch. Kinderen en partners zijn natuurlijk ook van harte welkom. Deze keer wordt het weer een wandeling in een losloopgebied, de locatie volgt zo spoedig mogelijk. De honden zijn vanaf de leeftijd van minimaal 6 maanden oud genoeg om mee te komen dollen en spelen. We gaan ervan uit dat alle (oud-) cursisten meegaan, mits de hond qua gedrag naar andere honden toe sociaal is. 
Zet jezelf via Facebook op ‘Gaat’ en wandel gezellig mee! Meer informatie en aanmelden volgt zo snel mogelijk.

Terugblik

3e hondenwandeling Hondenschool Geldermalsen

Afgelopen 19 juni was Landgoed Slangenburg bij Doetinchem het decor voor alweer de 3e hondenwandeling. Landgoed Slangenburg is een prachtige locatie om te wandelen door bos en over heide. De honden en hun eigenaren hebben zich deze keer ook weer uitstekend vermaakt. Na afloop hebben we alleen genoten van een halpje en drankje in het Koetshuis.

Klik hier voor een fotoimpressie

2e hondenwandeling Hondenschool Geldermalsen

17 oktober 2020 vond de 2e hondenwandeling Hondenschool Geldermalsen plaats. We hebben toen een wandeling gehouden rond de Galderse Meren bij Breda. Prachtig om te zien dat alle hondjes zich zo hebben vermaakt met graven en zwemmen. Iedereen heeft enorm genoten van deze mooie omgeving.

Klik hier voor een fotoimpressie

1e hondenwandeling Hondenschool Geldermalsen

Op 29 februari 2019 was de 1e hondenwandeling Hondenschool Geldermalsen. We hebben toen een heerlijke wandeling gehouden in de Drunense duinen.

Klik hier voor een fotoimpressie